Tietosuojailmoitus

General Information

Tietosuojailmoitus

Automotive Aftermarket

Home > Tietosuojailmoitus

Tietosuojailmoitus

ContiTech Antriebssysteme GmbH käsittelee tietojasi verkkosivuston käyttösi yhteydessä soveltuvien oikeussäännösten mukaisesti.

Yleistä

ContiTech Antriebssysteme GmbH kerää, käsittelee ja käyttää antamiasi henkilötietoja kanssasi tapahtuvaan tapahtumajohtoiseen. Tiedot voidaan luovuttaa ContiTech Antriebssysteme GmbH Saksan osakeyhtiölain 15 pykälän ja sitä seuraavien pykälien mukaisille tytäryhtiöille, jos se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, kuten Continentalin yritystä koskevissa sitovissa säännöissä määrätään.
Tietoja voidaan arvioida raportointitarkoituksessa (esim. tilastot), jos lainsäädännössä niin sallitaan ja/tai määrätään.
Tietojasi kerätään, käsitellään ja käytetään vain soveltuvien tietosuoja-asetusten (esim. suostumuksesi) mukaisesti.
Siirrämme tietoja palveluntarjoajillemme KRISPIN Marketing Management, Vahrenwalder Straße 7, 30165 Hanover ja com&on GmbH, Leisewitzstr. 47, 30175 Hannover teknisen tuen tarjoamisen mahdollistamiseksi. Palveluntarjoajat keräävät ja käsittelevät henkilötietojasi puolestamme sikäli kun se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tiedonkäsittelysopimuksen perusteella.
Kaikkia tietojasi käsitellään lakisääteisten määräysten mukaisesti ehdottoman luottamuksellisina.

Tietojen kerääminen ja käsittely

ContiTech Antriebssysteme GmbH tallentaa henkilötietoja, jotka koskevat sen verkkosivuston käyttäjiä, vain jos siihen on annettu suostumus. Tallennettavat tiedot koskevat ainoastaan vierailun päivämäärää ja aikaa, vierailtuja sivuja, kohdistimen käyttöä verkkosivustolla, käytettyjä sivutoimintoja sekä verkkosivustoa, jolta käyttäjä on siirtynyt Continentalin sivustoille. IP-osoite siirretään anonyymisti, ja sitä käytetään ainoastaan maantieteellisen sijainnin määrittämiseen kaupungin tarkkuudella. ContiTech Antriebssysteme GmbH käyttää näitä tietoja verkkosivuston käytön mittaamiseen, tilastojen tuottamiseen sekä sivuston kautta tarjottavien palvelujen ja tietojen kehittämiseen.
Käyttäjän henkilötietoja käytetään ainoastaan kyselyjen käsittelyyn annetun suostumuksen puitteissa tai soveltuvien tietosuoja-asetusten mukaisesti. Continental on lainsäädännöstä johtuvien vaatimusten perusteella ottanut käyttöön maailmanlaajuiset ja yhdenmukaiset sisäiset tietosuojasäännöt (yritystä koskevat sitovat säännöt), joissa on määrätty henkilötietojesi suojaamisesta.
ContiTech Antriebssysteme GmbH tallentaa yhteydenottolomakkeeseen syötetyt tiedot, kuten nimen, yrityksen nimen, sähköpostiosoitteen, osoitteen ja puhelinnumeron, ainoastaan kanssasi käytävää henkilökohtaista viestintää varten.
Tietoja säilytetään ja/tai käytetään ainoastaan tiedustelusi/palautteesi/kilpailuun osallistumisesi käsittelemiseksi. Tietosi poistetaan, kun tiedustelusi/palautteesi käsittely on saatu päätökseen, jos tietojen poisto ei ole ristiriidassa lainsäädännöstä johtuvan säilytysvelvollisuuden kanssa.

Rekisteröidyn oikeudet

On hyvä huomata, että rekisteröidyn asemassa sinulla on seuraavat EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta (GDPR-asetus) johtuvat oikeudet koskien henkilötietojesi käsittelyä:

Ilmoitusoikeudet, GDPR-asetuksen 13 ja 14 artiklat 
Oikeus saada pääsy tietoihin, GDPR-asetuksen 15 artikla
Oikeus tietojen oikaisemiseen, GDPR-asetuksen 16 artikla
Oikeus tietojen poistamiseen, GDPR-asetuksen 17 artikla
Oikeus käsittelyn rajoittamiseen, GDPR-asetuksen 18 artikla
Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, GDPR-asetuksen 20 artikla 

Jos sinulla on kysyttävää tästä, ota yhteys tietosuojavaltuutettuumme sähköpostitse osoitteessa: dataprotection@conti.de

GDPR-asetuksen 21 artiklan mukaan sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi keräämiseen, käsittelyyn/säilyttämiseen ja käyttöön. Suostumus on peruutettava kirjoittamalla Continental AG, Vahrenwalder Straße 9, 30165 Hannover, Germany tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mail_service@conti.de.
Voit milloin tahansa ottaa yhteyden tietosuojavastaaviimme kirjallisesti (ml. sähköposti), jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen. Sähköposti: dataprotection@conti.de. Voit myös ottaa yhteyden mahdollisiin toimivaltaisiin tietosuojaviranomaisiin.

Tallennettujen tietojen suojaaminen

Yrityksemme ja palveluntarjoajamme (KRISPIN Marketing Management ja com&on GmbH) käyttävät teknisiä ja organisatorisia turvatoimia antamiesi henkilötietojen suojaamiseksi muuttamiselta, häviämiseltä ja tuhoamiselta sekä luvattoman tietoihin pääsyn estämiseksi.
Turvatoimia kehitetään ja mukautetaan jatkuvasti uusimman teknologian mukaisiksi. Kolmannet osapuolet voivat päästä tarkastelemaan annettuja tietoja, jotka on salattu. Sen vuoksi haluamme huomauttaa, ettei turvallista tiedonsiirtoa voida taata internetissä (esim. sähköposti). Tästä syystä arkaluonteisia tietoja ei joko pidä lähettää ollenkaan tai ne on lähetettävä suojatun yhteyden välityksellä (SSL). Jos avaat sivuja ja tiedostoja ja sinua pyydetään syöttämään henkilötietoja, on hyvä huomata, että näiden tietojen siirtäminen internetin välityksellä ei välttämättä ole turvallista ja että vaarana on, että luvattomat henkilöt voivat tarkastella ja muuttaa tietoja.

Evästeet (pienet tekstitiedostot)

Kun vierailet verkkosivustollamme, tietokoneellesi voidaan tallentaa tietoa evästeiden muodossa. Tällaisia evästeitä käytetään ainoastaan verkkosivustojen toiminnan varmistamiseksi.
Muita evästeitä (esim. liittyen verkkosivuston käyttöön) luodaan ainoastaan suostumuksesi perusteella (ks. Evästekäytäntö). Voit myös päättää olla hyväksymättä evästeitä selaimesi asetuksissa. 
On kuitenkin hyvä huomata, ettet tällöin välttämättä pysty täysin käyttämään useita tämän verkkosivuston toimintoja.

Oracle Infinity

Tällä verkkosivustolla käytetään Oracle Inc:in Oracle Infinity -verkkoanalyysityökalua (jäljempänä: Oracle). Oracle Infinity käyttää sivustollamme evästettä, joka luodaan vain suostumuksellasi.
Tallennettavat tiedot koskevat ainoastaan vierailun päivämäärää ja aikaa, vierailtuja sivuja, kohdistimen käyttöä verkkosivustolla, käytettyjä sivutoimintoja sekä verkkosivustoa, jolta olet siirtynyt Continentalin sivustoille. IP-osoitteesi siirretään anonyymisti ja sitä käytetään ainoastaan maantieteellisen sijainnin määrittämiseen kaupungin tarkkuudella. Verkkosivuston yksittäisen kävijän henkilöllisyyttä ei siis pystytä milloinkaan selvittämään.

Piwik-verkkoanalyysityökalu

Verkkosivustollamme käytetään avoimen lähdekoodin Piwik-verkkoanalyysityökalua. Piwik käyttää evästeitä. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja joiden avulla voidaan analysoida tämän verkkosivuston käyttöäsi. Näiden evästeiden keräämät tiedot tämän verkkosivuston käytöstä, kuten tälle verkkosivustolle tekemiesi vierailujen ajankohdat, paikat ja toistuvuus, mukaan luettuna IP-osoitteesi, siirretään ja tallennetaan Piwik-palvelimelle. IP-osoitteesi anonymisoidaan ennen tallennusta.
Evästeen keräämiä tietoja tämän verkkosivuston käytöstä ei lähetetä kolmansille osapuolille.
Verkkosivustomme evästeet tallennetaan ainoastaan suostumuksellasi. Voit myös estää evästeiden tallentamisen pysyvästi tekemällä tarvittavat muutokset selaimesi asetuksissa. Haluamme kuitenkin huomauttaa, ettet tällöin välttämättä pysty täysin käyttämään tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja.

Jakaminen sosiaalisissa verkostoissa 

Jos käytät verkkosivustollamme jaa-toimintoa, kyseiseen sosiaalisen median palveluun ei välitetä henkilötietoja. Jos käytät omaa profiiliasi jakaaksesi verkkosivustomme sisältöä, meillä ei ole mitään vaikutusta näiden verkostojen keräämien tietojen sisältöön tai laajuuteen. Tässä yhteydessä sovelletaan kyseisten sosiaalisten verkostojen käyttö- ja yksityisyyskäytäntöjä.

iFramingin käyttö

Upotamme iFramingin kautta videoita verkkosivustollemme. Kolmansien osapuolten verkkosivustojen ulkoista sisältöä voidaan iFramingin kautta esittää upotteina verkkosivustomme määrätyillä alueilla.
Verkkosivustollemme on upotettu videoita seuraavilta kolmansien osapuolten verkkosivustoilta:

YouTube:
Tätä verkkosivustoa, josta upotetaan videoita iFramingin kautta, ylläpitää YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, Yhdysvallat.
Napsauttamalla videoita ne merkitään YouTube-logolla. YouTuben tietosuojailmoitus löytyy täältä.

os vierailet jollain verkkosivustoistamme, johon on upotettu videoita, Internet Explorer ei luo automaattisesti linkkiä soveltuvan verkoston palvelimelle. Napsauttamalla upotettua videota annat suostumuksesi yhteyden luomiseen edellä mainitulle verkkosivustolle ja sille, että tämä verkkosivusto tallentaa evästeitä. Napsauttamalla upotettua videota tieto siitä, että olet vieraillut verkkosivustollamme, lähetetään automaattisesti edellä mainitun verkkosivuston ylläpitäjälle ja edellä mainittu verkkosivusto tallentaa evästeitä. 

os olet kirjautunut edellä mainitulle verkkosivustolle vieraillessasi verkkosivustollamme, siirrettävät tiedot yhdistetään käyttäjätiliisi. Jos haluat estää verkostoa yhdistämästä tietoja tällä tavalla käyttäjätiliisi, kirjaudu ulos kyseisestä verkostosta ennen kuin napsautat videota.

Vaikka et olisi edellä mainitun verkkosivuston jäsen tai et olisi sillä hetkellä kirjautunut sisään, edellä mainitun verkkosivuston ylläpitäjä voivat tallentaa tietosi napsautettuasi videota. Emme pysty vaikuttamaan kolmansien osapuolten evästeiden tallentamiseen tai edellä mainitun verkkosivuston keräämien tietojen sisältöön ja laajuuteen tai siihen, miten näitä tietoja käytetään. Jos haluat lisätietoa, lue edellä mainitun verkkosivuston yksityisyyskäytännöt.

Jos sinulla on kysyttävää tietojen käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen:

Continental AG
Vahrenwalder Str. 9
30165 Hannover
E-Mail: dataprotection@conti.de